Over Tante Keet

 

Sam Stuivenberg, de vrouw achter Tante Keet, heeft na een lange leerweg waarin ze begon als activiteitenbegeleider en eindigde als manager besloten zich te wijden aan een andere carrière; namelijk het thuismoederschap.  Naast moeder van een dochter en zoon, was ze al een tijdje pleegmoeder. Ze besloot, samen met haar man, dat ze naast de zorg voor haar pleegzoon ook crisis pleegzorg zou gaan bieden. Later kwamen de plannen voor ons gezinshuis tot stand. Naast het (pleeg)moederschap startte Sam in 2014 ook Tante Keet op. Thee verkopen was een jeugddroom, en deze kon ze vanuit huis middels een webshop waar gaan maken. Naast de webshop bood Sam ook andere 'producten' aan zoals workshops, coaching, maar ook zang en entertainment. Ze is ook regelmatig op markten te zien. Deze laatste producten hebben momenteel niet de aandacht omdat ze in januari 2019 aan de slag is met een andere uitdaging. 'Ome Co' (Marc) de man van Sam neemt vanaf dat moment veel van de zaken voor Tante Keet waar. Het samenwerken aan Tante Keet was (stiekem) toch altijd al het geval. 

Tante Keet houdt van gezelligheid, van mensen bij elkaar brengen en van lekker eten en drinken.Tante Keet vindt het belangrijk om de wereld een stukje fijner vrolijker en vriendelijker te maken voor iedereen. Dit doet ze door haar diensten, voor een scherpe prijs, aan te bieden op het gebied van Keuken Entertainment en Trainingen.

De producten kunnen al dan niet in combinatie met elkaar worden afgenomen. Precies zoals jij dat fijn vindt! Tante Keet schrijft ook een Blog, klik hier voor een directe link, of maak boven in beeld een keuze (navigatie)

Website & Logo ontworpen door Marc Stuivenberg. Illustratie "Tante Keet" ontworpen door Lotte Knieper

© 2014 - 2023 bijtantekeet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel