Nieuwsbrief

Hallo! 

In onze vorige nieuwsbrief gaven we al aan dat we met spannende dingen bezig zijn; in deze nieuwsbrief gaan we daar verder op in! We leggen daarnaast uit hoe het zit met de proefavonden en we hebben weer mooie nieuwsbrief aanbiedingen.
Normaal krijgt men alleen de nieuwsbrief te zien na inschrijving. Bij wijze van uitzondering publiceren we deze nieuwbrief ook via onze website.

Spannend!
Het was je misschien al opgevallen dat het wat rustig is aan onze kant, als het gaat om berichten op social-media en de nieuwsbrief. Dit heeft te maken met een hele grote uitdaging die we zijn aangegaan op een ander gebied; We zijn bezig met het opstarten van een gezinshuis!
Zoals veel klanten van Tante Keet wel weten hebben we een groot (pleeg)gezin en nu zijn we dus bezig dit verder uit te breiden. Het opzetten van een zelfstandig gezinshuis kost veel tijd en energie. Het is een geweldige uitdaging en heel spannend, maar het heeft tijdelijk wel wat van onze aandacht bij Tante Keet weggehaald.

Misschien leuk om eens te kijken, ons gezinshuis heet “Villa Lef” en www.villalef.nl is nog niet af, maar er is al wel iets te zien.
 

Proefavonden?
Normaalgesproken zijn de proefavonden al lang weer begonnen. Tante Keet vindt het belangrijk dat de klanten de thee en de baksels van onze bakmixen ook even kunnen komen proeven. Door alle extra werkzaamheden rond het gezinshuis is hier helaas voorlopig geen ruimte voor.
Maar er is goed nieuws! We breiden niet alleen ons gezin uit, maar ook ons huis! We hebben de buurman zo gek gekregen, dat hij zijn huis aan ons verkoopt. Dat is mooi voor ons gezinshuis, maar ook voor onze proefavonden! Als we zo ver zijn laten we het zeker weten! Maar dat gaat nog wel even duren…

Bestellen kan gewoon…
Gelukkig lopen de bestellingen in onze webwinkel gewoon lekker door. Er is de afgelopen periode heel wat thee, hot chocolat en bakmix verkocht. Daar gaan we ook lekker mee door. Het ging zelfs zo hard, dat de shop hier en daar wat ‘leeg’ is. De afgelopen week zijn er kilo’s thee en bakmixen besteld. Houd de webshop in de gaten, we gaan weer lekker aanvullen!

Aanbieding
De koude winterdagen komen er weer aan. Hoe lekker is het om dan met hot chocolat op de bank te kruipen? Met onze heerlijke cacaomix van Whittard kun je heel wat koppen zetten. Beetje opgeschuimde melk en klaar! Voor alle nieuwsbrief lezers een leuke korting: typ “Whittard#” bij de kortingscode en ontvang automatisch 25% korting! (tot 1 december!)

Tot zo ver deze nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook via Facebook, Twitter en Instagram.
Vriendelijke groet,
Tante Keet

© 2014 - 2022 bijtantekeet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel